Oblida les horas de reunions, de dubtes i maldecaps. Nosaltres us donem l´oportunitat d´organitzar–vos un viatge d´acord amb les vostres gustos i necessitats. A més, des que arribeu a Irlanda i fins que marxeu comptareu amb l´acompanyament i l´ajuda dels nostres guies en castellà. Aquests compten amb anys d´experiència i estudi de la història i geografia d´Irlanda i, entre cançons tradicionals, llegendes i molt bon humor us ensenyaran el millor d´aquesta meravellosa illa.
_Viatges d´estudi
Estudiants: Si voleu a viure una experiència única, a practicar el vostre anglès, a aprendre quelcom de nou, a provar l´ambient de festa mític irlandès… i tot en un ambient relaxat i de bon humor… Irlanda és el vostre país.
Professors/es: Un context que motive al vostres estudiants, una oportunitat per a posar en pràctica els coneixements d´anglès i història, una manera d´incentivar les ganes de conéixer… això i molt més és Irlanda.
Us prepararem un viatge d´estudis a mida de la vostra butxaca i gustos que no podreu oblidar.
_Grups de temps lliure, d´amics i amigues, associacions juvenils…
Si voleu passar unes vacances tots junts en un ambient de bon rotllo i confiança compteu amb nosaltres.
_Grups de cultura, de danses, de música, cors, clubs esportius…
Irlanda és el país de la música i l´esport. Quin altre país al món té un instrument en la seua bandera? A qui no li posen els pèls de punta la música i els balls irlandesos? Un cop darrere un altre, els seguidors de futbol i rugby irlandesos han estat reconeguts com els millors del món.
Us perdreu aquesta experiència única?!