Irlanda és el país perfecte per aprendre anglès o millorar el teu nivell. Els i les irlandeses són persones obertes, alegres i et faran sentir com a casa. Belfast n´és l´exemple perfecte, és per això que la nostra oficina estià situada aquí. és una ciutat amb molt de caràcter, amb una història política molt intensa i un present d´apassionants canvis tant a nivell social, com econòmic i cultural. Belfast és, a dia d´avui, l´avantguarda de la recuperació del gaèlic a Irlanda i s´està convertint en un dels destins preferits pels turistes gràcies: a la seva vida nocturna, als molts festivals, als preus més econòmics que a Dublín… Recentment, la prestigiosa guia Lonely Planet apuntava Belfast com un dels deu llocs del món a visitar.
Per tot això, hem escollit Belfast per oferir–te:
_Cursets intensius: Cursets d´anglès amb un mínim d´una setmana i amb durada il·limitada. Els cursets, de tots els nivells, comencen els dilluns a l´escola International House Belfast. Aquesta escola té el certificat del British Council i és part de la reconeguda xarxa internacional d´escoles d´anglès International House World Organization.A més a més, t´allotjaràs en cases escollides especialment per nosaltres perquè puguis conèixer la història i el poble irlandès de primera mà.

_Escola d´estiu per adolescents: Cursets intensius d´anglès per a joves de 12 a 16 anys al juliol. Els cursets estan organitzats per l´escola International House Belfast. Aquesta escola té el certificat del British Council i és part de la reconeguda xarxa internacional d´escoles d´anglès International House World Organization. Els adolescents estaran allotjats en cases escollides especialment per nosaltres.

_Viure–hi una temporada: La millor manera d´aprendre anglès és, a més a més d´anar a classes, passar una temporada i interessar–se per la societat de Belfast. Nosaltres t´ajudarem a integrar–te el més ràpidament possible, organitzant–te tot el que faci falta: allotjament, papers, recerca de treball, cursets, coneixenša de l´entorn…

_Au pair (a tot Irlanda): Aquesta és una altra bona manera d´aprendre anglès. En aquest cas conviuràs amb una família on a canvi de tenir cura de la canalla rebràs un petit sou, allotjament i àpats.